Няма да повярвате как е изглеждал Галин като дете СНИМКИ

Фолк звездата Галин е сред най-харесваните мъже у нас, а той не крие, че се е подложил на различни процедури за разкрасяване, за да има тази мечтана визия. 

Но питате ли се как е изглеждал Галин като дете?! Е, ще задоволим любопитството ви с две негови снимки от детството, на които трудно бихте го разпознали. 

Кадрите сподели самият изпълнител на стори в Инстаграм и получи хиляди положителни коментари. “Много сладко дете си бил”; “Още от малък си голям красавец”; “100% си бил любимец на момичетата още от ранна детска възраст”, са само малка част от коментарите. 
Галин Гочев е роден на 12 март 1991 г. в Добрич в семейството на акордеониста и по-късно ръководител на местния фолклорен оркестър „Извор“ Петър Гочев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това Драго Чая ли е?! Станал е 100 кила след тежка болест и нещастна любов СНИМКА

През последните години известният тв водещ Драгомир Драганов – Драго Чая се бори със сериозни здравословни проблеми. След поредица от несполуки в личния живот, той е изгубил изцяло мотивация да се вталява. Той споделя, че дори през ум не му е минавало, че всичко онова, което е преживял ще го […]

Subscribe US Now