Селин Дион след диагнозата – за първи път пред публика

През последната над година Селин Дион отмени не само всичките си концерти и участия, но и буквално изчезна от полезрението на медиите.
Всичко това заради неврологичното заболяване – синдром на скованата личност, с което бе диагностицирана изпълнителката на “My Heart Will Go On”. След месеци отсъствие тя реши да се появи на публично място за първи път именно на сцената на наградите Грами.
Разбира се, Селин Дион не изпълни никоя от песните си, но пък на нея се падна честта да обяви победителя в категорията за най-добър албум на годината – Тейлър Суифт.
“Тези, които са били достатъчно благословени да бъдат тук на наградите Грами, никога не трябва да приемат за даденост огромната любов и радост, които музиката носи в живота ни и на хората по света”, каза Селин Дион от сцената на Crypto.com Arena в Лос Анджелис, пише NME.
Самата Селин Дион е печелила Грами за най-добър албум през 1997 г. за Falling Into You. За последно изпълнителката взе статуетка от церемонията през 1999 г. за “My Heart Will Go On”. Тейлър Суифт, която спечели за рекорден четвърти път категорията за албум на годината, обаче си навлече гнева на някои хора в социалните мрежи.
Според Time, те негодуват срещу отношението, което Суифт е показала, след като спечели наградата. Бе очевидно колко развълнувана е тя и прегръщаше всички на сцената, но някак подмина Селин Дион, която ѝ връчи наградата. Тези, които негодуват, изтъкват, че е неуважително от страна на Тейлър Суифт нито да я поздрави, нито дори да я погледне в очите.
Някои дори правят паралел с отношението на Майли Сайръс към Марая Кери. Сайръс спечели първата си награда Грами и когато я получи от Кери, тя не само размени няколко думи с нея, но и я помоли да остане с нея на сцената.
“Бях попаднала в голямо задръстване и мислех, че ще пропусна този момент. И можех да пропусна наградата, но не и Марая Кери”, заяви Майли Сайръс от сцената.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато "голите" тоалети завладеят Грами

Вчера, 4 февруари, в Лас Вегас се състоя церемонията по раздаването на най-престижните музикални награди – Грами. И докато повечето погледи бяха насочени към това кой каква статуетка прибра у дома си, тоалетите, които избраха да носят звездите тази тържествена вечер, също не останаха незабелязани. Известните личности заложиха на облекла […]

Subscribe US Now