Какво правят заедно Григор Димитров и Пинк

По принцип нищо не свързва (поне привидно) Григор Димитров и Виктория Азаренка с изпълнители като Пинк и Робин Тик. Едните са професионални спортисти, докато другите изпълнители.
Но тези четиримата се оказаха добра партия и дори поиграха тенис заедно. Димитров, Азаренка, Пинк и Тик се включиха в благотворителното събитие Desert Smash, което се провежда преди старта на Indian Wells. 
Те изиграха мач по двойки, като Григор Димитров обедини усилия с Пинк в опит да победят Виктория Азаренка и Робин Тик. Изпълнителката, разбира се, бе облечена изцяло в розово, като дори рамката на ракетата ѝ бе розова.
Григор Димитров също реши да бъде в тон с тенис партньора си, като бе заложил на розови къси гащета. Цветните дрехи обаче не се оказаха достатъчни на двамата, за да спечелят мача. Но не победата е важна в случая, а каузата, за която играят.
Desert Smash се провежда за 19-та година, като събраните средства от това издание ще отидат за неправителствената организация Playing For Change Foundation, която предлага творчески възможности на маргинализирани младежи.
От споделените в социалните мрежи снимки и видеа разбираме, че четиримата са се забавлявали доста, като Пинк е подхождала доста страхливо към някои отправени към нея удари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

20 години по-късно: Парис Хилтън проговори за секс записа

В началото на 2000-те години Парис Хилтън нашумява със скандалния секс запис с тогавашното си гадже Рик Саломон. И въпреки че е болезнена част от миналото ѝ, тя откровено пише за него в предстоящата си книга Paris: The Memoir, която излиза на 14 март. В откъс, публикуван от Sunday Times, […]