Тежка присъда за Мегз след катастрофата, чака я… СНИМКА

Дизайнерката Миглена Каканашева призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата по делото за катастрофа с ранена жена в Пловдив. Наказанието е 8 месеца условно с 3 години изпитателен срок, като тя ще трябва да плати разноските по делото и отделно 7000 лева обезщетение на ранената жена.

Мегз остава и без книжка за 10 месеца. “Искам още веднъж да се извиня на баба Станка за това, което направих. Много съжалявам”, каза Миглена Каканашева пред Пловдивския районен съд.
Ето с кого отиде Мегз в Индия и какво призна от там… СНИМКИ

Катастрофата, за която съдят Каканашева, стана в град Раковски на 8 април 2019-та. Тя не спряла на знак стоп на кръстовището на улиците “П. Парчевич” и “Хр. Смирненски” и блъснала с “Мерцедес”-а си “Хонда”.
Изненада! Мегз вдигна тайна сватба в Дубай със… СНИМКИ
От удара пострадала пътничката във втората кола Станка Ангелова. Десният й крак бил счупен и 74-годишната жена се придвижва със затруднение и досега, пише “Телеграф”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фолк певица се появи по бельо на участие в Добрич! Бъркат я със стриптизьорка ВИДЕО

Попфолк жанра от години се свързва с разврат, а представителките в бранша минават всякакви граници при облеклата си. Много от тях обичат да си снимат интимни части от тялото, а на участия уж неволно им изкачат гърдите от изрязаното деколте.  Има една млада певица в бранша, която слага всички колежки […]