Има ли нов мъж в живота на Селена Гомес

Последно Селена Гомес бе свързвана с Дрю Тагарт от Chainsmokers. Предполагаше се, че двамата са заедно, след като през януари бяха забелязани заедно на боулинг. Певицата и актриса обаче опроверга слуховете като публикува вече изтрит Instagram пост, в който разкри, че е необвързана.
По-късно тя качи видео в TikTok, което озаглави: “Все още съм тук и го търся”, говорейки за любовта, най-вероятно. Ето че не мина много време и за Селена Гомес отново се говори, че е обвързана, тъй като е била забелязана в Ню Йорк на среща с музиканта от One Direction Зейн Малик.
Новината за срещата им е изтекла в TikTok след като човекът зад акаунта @klarissa.mpeg е споделила съобщенията, които си е разменила с приятелка, която твърди, че е посрещнала двойката в ресторанта, в който работи.
Любопитно е, че срещата на Селена Гомес и Зейн Малик идва само седмици след като тя го е последвала обратно в Instagram. Тя е също така една от едва 18-те акаунта, които певецът следва в социалната мрежа.
За Зейн Малик се знае, че не се е срещал публично с никого, откакто през октомври 2021 г. прекрати връзката си с модела Джиджи Хадид. Двойката, която беше за първи път заедно през 2015 г., сега има двегодишна дъщеричка на име Кай, припомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щастливата новина на Даниел Радклиф

Хубави са новините около Даниел Радклиф. 33-годишният актьор, популярен преди всичко с участието си във “Властелинът на пръстените” съобщи, че му случва едно от най-значимите неща в живота. Повече от десет години Даниел е във връзка с колежката си Ерин Дарк. Двамата се запознават по време на снимките на филма […]

Subscribe US Now