Откровенията на Парис Хилтън за връзка с учител

Още с излизането на мемоарите на Парис Хилтън знаехме, че те ще бъдат четиво, изпълнено с интересни и пикантни подробности от живота ѝ.
Вече знаем, че в Paris: The Memoir тя е описала как се е чувствала около изтеклия с нея секс запис преди години. Но се оказва, че това далеч не е единственото травмиращо преживяване за Хилтън, описано в книгата.
От People разбираме, че 42-годишната Парис Хилтън е имала доста неудобни отношения с учителя си в осми клас. В католическото училище, в което тя е учила по онова време, е имало учител, по който всичките ѝ съученички са си падали.
Но един ден въпросният учител е казал на Хилтън, че той също я харесва. Нещо, което я е накарало да се чувства значима и пораснала. Признанието е прераснало в часове, прекарвани в разговори по телефона. Една вечер, когато родителите на Парис не са били у дома, учителят е дошъл пред дома ѝ.
Тя се е качила в колата му и са последвали целувки между двамата, които тя твърди, че са прераствали в нещо повече. Но точно тогава родителите ѝ се прибират и виждат всичко. Учителят в паниката си подкарва колата, за да се спаси.
А самата Хилтън се е опитала да изкара случилото се да изглежда по различен начин. Родителите ѝ обаче не са се вързали на номера и след края на учебната година са я пратили да живее с баба си. Изпълнителката на “Stars Are Blind” допълва, че няма представа дали са последвали някакви наказания за учителя.
“Никога не съм си позволявала да мисля или говоря за случилото се, нито защо се измъкнах през прозореца, за да целуна глупавия педофил. Отне ми години, докато мога да изрека на глас думата педофил”, пише още Парис в книгата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кристина от "Ергенът" се оказа скрита лимонка, пуснала на Слави, Годжи и Петканов, и...

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на “Ергенът”, първоначално се представи като умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е много по-различна, поне в морален аспект, от тях. Нахаканата блондинка е учила “Право” пет години и е дипломиран юрист, но […]

Subscribe US Now