Кристина от “Ергенът” се оказа скрита лимонка, пуснала на Слави, Годжи и Петканов, и…

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на “Ергенът”, първоначално се представи като умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е много по-различна, поне в морален аспект, от тях.

Нахаканата блондинка е учила “Право” пет години и е дипломиран юрист, но изглежда не това за нея е мечтаната реализация. Още като студентка Кристина е искала да бъде известна, поради което и постоянно се бутала в телевизията.
Братовчедът на “Ергенът” Евгени проговори за победителката
Преди три години дори се появява в телевизията на Слави Трифонов “7/8 ТВ”, в предаването “Вечерта на Северозапада”, когато негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според различни слухове, тиражирани в публичното пространство, за да се добере до покана в телевизията, амбициозната блондинка е минала през не едно или две легла, а за нейни любовници се спрягат Годжи и дори самият Слави Трифонов.
Няма такъв резил! Габи от “Ергенът” се изложи брутално
Още преди тях обаче, юристката упорито се бута към популярността. Тя има снимка с Даниел Петканов, направена през пролетта на 2017 г.

По онова време Лудия репортер е все още необвързан. Да, същата година той се ожени за Александра Богданска, но чак есента, когато двамата участваха във “ВИП Брадър”.
Дали е имало нещо по-интимно между Кристина и Петканов, можем само да гадаем. Поне засега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Климентина Фърцова - византийската принцеса от "Войната на буквите" отблизо

“Толкова красиво и талантливо е това момиче” – това си казахме, когато за първи път гледахме Климентина Фърцова в сериала “Войната на буквите” по БНТ. И въпреки че вече познавахме работата ѝ от “Голата истина за група Жигули”, “Вина”, “Белези” и в пиесата “Закуска в Тифани”, за пореден път останахме поразени […]