Когато Серина Уилямс дарява… кърма

Тенис легендата Серина Уилямс дарява част от остатъчната си кърма на непознати. Уилямс, която роди второто си дете, дъщеря на име Адира Ривър, през август, сподели в Instagram, че има остатъчно кърма от скорошно пътуване и избира да го дари, за да помогне на другите.
“Наистина съм развълнувана да даря малко кърма, която ми остана от пътуването ми в Ню Йорк, на хора, които наистина се нуждаят от нея”, може да се чуе да казва Уилямс във видео, което показва как отваря фризер, където се съхранява кърмата. “Ще бъде анонимно, но съм много развълнувана да помогна по някакъв начин.”
Уилямс написа, че е била прегледана, преди да бъде одобрена да дари. Тя не посочва организацията, на която смята да дари кърмата си, пише ABC News.
Перспективата кърмата на Уилямс да бъде анонимно дарена на бебета беше достатъчна за нейните последователи да отбележат какви късметлии биха били тези неподозиращи бебета.
Някои нарекоха кърмата на Уилямс “млякото на шампионите”, “течното злато” и “златното мляко”, докато други отбелязаха, че бебетата, които я получават, “ще пият от величие”.
Много хора също коментираха колко много дарената кърма е помогнала на собствените им деца, когато са били кърмачета.
Изследванията показват, че дарената кърма не е директен еквивалент на собствената кърма на майката, но е по-добра от формулата за бебета, казва по-рано пред ABC News Даян Спац, директор на програмата за кърмене в Детската болница във Филаделфия.

Когато Уилямс се оттегли от професионалния тенис през 2022 г., тя беше 23-кратна победителка в турнири от Големия шлем, бивша тенисистка номер 1 в ранглистата за жени и четирикратна олимпийска златна медалистка. Сега 42-годишната тенис суперзвезда стана професионалист едва на 14 през 1995 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще можем ли изобщо да си купим Xiaomi 14 Pro

Измина повече от месец, откакто Xiaomi дебютира серията Xiaomi 14, която съдържаше първите смартфони, базирани на чипсета Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm. Телефоните са наистина впечатляващи и представляват интерес за много потребители извън родния Китай, но се оказва, че може би никой извън Китай няма да може да си […]

Subscribe US Now