Деси Цонева развърза езика и пак не остави нищо за въображението СНИМКА 18+

Деси Цонева е в Португалия на почивка с мъжа си Явор Стефанов, който е 19 години по-възрастен от нея. Чаровната брюнетка, която вече е на 40, но изобщо не изглежда на толкова, хич не се притеснява да се снима по бански, макар да си навлича гнева на по-консервативните дами в мрежата.

“Добре де, защо си снимате задниците? Какво ви липсва, че търсите внимание с такива пошли снимки? Дали дъщеря ви ще хареса тази снимка, ако попадне на нея след време?”, коментират възмутени хора във Фейсбук под снимките на Цонева. 
Деси Цонева попиля Цвети от “Хелс Китчън”, нарече я селянка и…
Както се случва обикновено обаче, Деси изобщо не цепи басма никому, а реакцията й е ударна: “Дъщеря ми ще е мое копие! Аз загубенячки няма да възпитавам. А вие си крийте дебелия гъз!”.

Добре известно от години е, че щерката на покойния журналист Димитър Цонев не е от хората, които равнодушно ще приемат критика към себе си, още повече пък отправена от непознати в социалните мрежи. И в нейния случай обикновено работи популярния израз: каквото повикало – такова се обадило!
Деси Цонева изби рибата: Толкова съм над нещата, че чак дъждът не ме вали!
Разбира се, в случая отново става дума за горещ кадър на Деси, на който тя е в оскъдно облекло и пръска бурен сексапил сред последователите си, които пък не й спестяват мнението си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа не издържа: Стига съм мълчала. Публикувам тайните си чатове с К.П.

Сагата между Андреа и Кубрат Пулев хем е приключила, хем не е, защото откакто обявиха, че се разделят, двамата, всъщност, все намират повод да коментират другия, нищо че най-добрият ни боксьор вече има две деца от друга жена. Раздели, събирания, историята между двамата повече прилича на сапунен сериал, където обаче, […]