Опитаха се да прецакат много грозно Галин на Приморско, той се закани да…

В разгара на лятото фолкпевецът Галин май не се оказа никак доволен, защото се опитаха да го прецакат много грозно от популярен нощен клуб в Приморско.

От заведението пробвали да цакат с половин хонорар изпълнителя и неговите колежки от “Алфа мюзик”. “Излъгаха, че заведението ще бъде празно”, споделя звездата пред “Телеграф”.
Галин призна за корекциите по лицето си и как с колеги се засичат в клиниката ВИДЕО

Двама от изпълнителите на Галин – Симона и Адам, имали участие във въпросното заведение на морския курорт. Ден преди това организаторите ги излъгали, че заведението ще бъде празно вечерта.

“Казаха ни, че тази вечер няма да има много хора, защото нямало и много резервации. Дори добавиха, че сезонът не бил силен и т.н.“, разказа продуцентът. “Предложиха ни изпълнителите ми да пеят на половин хонорар, за да не се отменя участието”, допълва още Галин, който се съгласил на предложението.
Галин разкри шокиращи неща за Диона и заговори за огромна сума, която… ВИДЕО

Двамата изпълнители се качват на сцената и виждат, че клубът е пълен с хора, пише още изданието.
“След изявата си те казали да им се даде пълният хонорар, тъй като масите са пълни с хора и няма логика в думите им. Но организаторката директно им отказала”, обяснява още фолкзвездата, а на въпрос дали би работил отново с този клуб, той отвръща, че най-вероятно не, за да не се получават такива неприятни ситуации за него и изпълнителите му. Също така заради некоректното им отношение Галин отказа негово предстоящо участие там./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голяма изненада: Зуека и Ани чакат трето дете? СНИМКИ

Ha 58 години Васил Василев-Зуека май е в очакване на трето дете. Причина за тази мисъл е факта, че половинката на актьора – Ани Вичева, изглежда доста напълняла в последно време, след като само преди година бе успяла да стане слаба като фиданка. За огромната промяна във външния вид на Ани […]

Subscribe US Now