Голяма изненада: Зуека и Ани чакат трето дете? СНИМКИ

Ha 58 години Васил Василев-Зуека май е в очакване на трето дете. Причина за тази мисъл е факта, че половинката на актьора – Ани Вичева, изглежда доста напълняла в последно време, след като само преди година бе успяла да стане слаба като фиданка.

За огромната промяна във външния вид на Ани Вичева, настъпила в рамките само на няколко месеца, се разбра благодарение на снимки, които певицата Кристина Димитрова публикува в социалните мрежи. Криси Димитрова отпразнува своя 63-ти рожден ден в Испания, където се е срещнала за обяд със звездното семейство.
Зуека намърда дъщеря си в bTV, ето на каква работа се уреди
 От кадрите и видно, че Ани Вичева е качила поне 30 килограма, след като миналата година беше отслабнала с около 20 (от теглото си преди да напусне България). Изглежда, че семейството е напът да се увеличи скоро.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Kristina Dimitrova (@kristina.dimitrova.singer)

През лятото на 2022-pa емигриралият в Испания актьор се беше върнал за малко в страната ни заедно със съпругата и сина си Стефан. Тогава още Ани бе закръглена, след което успя да постигне мерки почти като на фотомодел. От тази й форма обаче, сега няма и следа, а промяната е толкова очебийна, че хората подозират бременност.
Добре си живее, ето го жилището на Зуека в Испания СНИМКИ
Скоро Ани трябва да навърши 48 години – възраст, в която напоследък все повече жени успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина, пише “Уикенд”.
Припомняме, че първото дете на двойката дойде на бял свят през пролетта на 2014-та – синът им Стефан. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради момчето – защото не искал то да расте в неблагоприятната българска среда. Семейството емигрира малко преди детето на стане ученик, и го записа в местно школо.

Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Вичева била пред нервна криза, защото не се чувствала спокойна да живее в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да има второ дете, пише още изданието.
Освен сина си, родният актьор има и голяма дъщеря от бившата си жена – режисьорката Нина Димитрова. Това е Девина Василева, която вече има успехи в киното като режисьор. Ако действително Ани e бременна, Василев ще стане баща за трети път на 58-годишна възраст./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къде ще прекара лятото кралицата на Дания

Последните няколко месеца не са особено леки за кралица Маргрете. В началото на годината тя се подложи на тежка операция на гърба, от която все още се възстановява. 83-годишната кралица вече направи първите си публични прояви след операцията, за да покаже, че възстановяването ѝ върви добре и по план. Доказателство […]

Subscribe US Now