Коe e новото гадже на Мелинда Гейтс

Мелинда и Бил Гейтс подадоха молба за развод през май 2021 г., а през август раздялата им беше официално финализирана. За 27-годишния си брак бившата вече двойка е отгледала три деца – Дженифър (26 г.), Рори (23 г.) и Фийби (20 г.).
Колкото и време да е минало от развода обаче, още в първото си интервю след него, самата Мелинда Гейтс си призна, че вече “определено” е отново отворена за срещи.
“Надявам се това да ми се случи отново” бяха точните ѝ думи пред Гейл Кинг в американското предаване CBS Mornings от този март.
Относно отношенията между бившите съпрузи, Мелинда Гейтс споделя, че те са “приятелски”. Освен това тя допълва, че има “продуктивни работни отношения” с бившия си съпруг, предвид че работят заедно в The Gates Foundation, която основават през 2000 г.
Колкото и обаче болезнена да е била раздялата между двамата, както я определя самата Мелинда Гейтс, тя явно вече се чувства готова да продължи напред в романтичен план и да излиза на срещи.
Носят се слухове, че Мелинда Гейтс се среща с Джон Дю Пре, който е бивш репортер. Смята се, че те прекарват време заедно от няколко месеца и са ходили заедно на баскетболен мач, пише People.
Откакто Мелинда и Бил Гейтс се разведоха, това е първият път, в който се говори, че милиардерката има връзка. За Джон Дю Пре се знае, че има три деца от предишен брак и в момента работата му е свързана със стратегически комуникации.
Въпреки че нито Мелинда Гейтс, нито Джон Дю Пре досега са коментирали дали са заедно или не, фактът, че най-малкото дете на Мелинда Гейтс следва Дю Пре в Instagram подсказва, че двамата е наистина възможно да са заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Горещо! Ето коя красавица стана "Мис Ферма" и какво показа... СНИМКИ 18+

Зрелищен конкурс за “Мис” събра очите на изтерзаните от селския труд мъже във “Фермата”, а една от най-атрактивните участничките беше избрана за № 1. В свирепа конкуренция с жените в стопанството до първото място се добра атлетичната бивша хандбалистка Камелия. Вместо корона, тя получи венец от цветя и лента от зебло. […]