Защо Джош Дюамел се е озовал в спешното ден преди сватбата си

Миналата седмица стана ясно, че Джош Дюамел е решил да докара нещата докрай, сключвайки брак с половинката си Одра Мари.
Двамата обявиха годежа си в началото на годината и са прекарали изминалите месеци в подготовка. Пълните детайли около големия ден не са известни, но пък източници твърдят, че след церемонията младоженците са се отправили към местна таверна.
Сега от People разбираме, че ден преди сватбата е имало леки премеждия за младоженеца. В интервю за Vogue Австралия Одра Мари казва, че се е наложило Джош Дюамел да посети спешното.
Мари пояснява, че вечерта преди сватбата актьорът е контузил гърба си, но не по време на снимките на някой нов филм или сериал, а защото се е раздал много в танците на специално организирано тържество в парти бус.
В интервюто Мари споделя още, че и двамата с Дюамел са искали да се оженят на място, с което изпитват някаква връзка. И точно такова се е оказало Фарго, Северна Дакота. Не само, защото живеят там, но и защото за всичките им гости локацията е била най-удобна.
За Одра Мари и Джош Дюамел е било важно близките им да се забавляват на сватбата и също така да подкрепят местния бизнес, затова са се стремели към местни доставчици на всичко необходимо за големия ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Годеницата на поп фолк певеца Ангел разплака с покъртителна изповед година след смъртта му

Броени дни преди годишнината от смъртта на поп фолк певеца Ангел, годеницата му Христина направи покъртителна изповед, която нямаше как да не разплаче не само феновете на изпълнителя, но и всички поп фолк почитатели. 35-годишният изпълнител си отиде от този свят на 25 септември 2021 г., след продължително боледуване и усложнения […]

Subscribe US Now