Защо Радостин и Ива Кузманови са спрели да правят секс за 2 години

Не само в България, но и в световен мащаб не са много популярните личности и инфлуенсъри, които разкриват в детайли личните си отношения с половинките си.
Радостин и Ива Кузманови, които се ожениха през 2021 г., обаче са от онези, които смятат, че няма нищо лошо в това човек да споделя лични неща. Направиха го и в подкаста на Неделчо и Ния-Косара “На среща”.
В него водещите канят популярни двойки и им задават какви ли не въпроси относно личния им живот, а повечето от тях не се свенят да споделят. В случая на Радостин и Ива разбираме, че преди време двамата са взели решение да спрат да правят секс, докато не се оженят.
Радостин казва в подкаста, че идеята е била негова и понеже по онова време двамата са водели връзка от разстояние и са се виждали през две седмици, са прекарвали времето си заедно в правене на секс. Ето защо един ден е решил да предложи на Ива да спрат да правят секс, докато не се оженят.
В техния случай не става въпрос за месец или два, а за цели две години без секс. Двамата обаче твърдят, че именно този период ги направил много по-близки и свързани емоционално един с друг, а не само физически. Съвсем наскоро пък двамата обявиха, че очакват и първото си дете.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Лорън Санчес прикове всички погледи с дръзката си визия в компанията на Джеф Безос

Дори без да се стараят да го направят, Лорън Санчес и Джеф Безос привличат погледите и интереса на хората навсякъде, където се появят. Дали това ще е на някой екзотичен плаж, или ще бъдат заснети на яхта да разпускат, двамата са една от най-обсъжданите светски двойки. А и Лорън Санчес определено знае […]

Subscribe US Now