Странното модно решение на Чарлийз Терон – с което пак изглежда зашеметяващо

Така както чорапите, обути под сандали се смятат за липса на добър вкус, така и комбинацията от чорапи с обувки с висок ток се възприема за модно недоразумение. Но ако погледнем стила на Чарлийз Терон, определено може да се убедим в обратното.
Преди два дни актрисата присъства на официална вечерята, организирана от The Hollywood Reporter в Лос Анджелис. Облеклото, с което мина по червения килим бе прецизно подбрано за случая, в това число дори и тъмносивите обувки на ток, с каишка около глезена, комбинирани, неочаквано, с чифт чорапи над глезена.
Вместо контрастен нюанс на бялото, който вероятно щеше да доведе до риска комбинацията да изглежда нелепо, тъмните чорапи на Чарлийз в сивкав оттенък, добавиха истинска нотка изтънченост.
Нестандартното модно решение актрисата бе съчетала с изцяло черен ансамбъл, състоящ се от кожена миди пола с джобове и прозрачна блуза, подчертана от черно-бяла вратовръза. И деликатно подаващ се черен дантелен сутиен.
Визията на Чарлийз бе допълнена от перлени бижута, а русата ѝ коса бе прибрана в обикновена конска опашка. Блясъкът ѝ бе подчертан от дискретен грим и сияйна кожа, пише InStyle.
Чарлийз Терон често е говорила за това как поддържа безупречната си визия и винаги е била категорична, че не се е подлагала на пластични операции. През август актрисата отговори на спекулациите, че си е направила лифтинг на лицето, в разговор с Allure. “Лицето ми се променя, остарява, но аз харесвам това”, каза тя пред списанието, преди да разкрие: “Хората си мислят, че съм си направила неуспешен лифтинг. А аз просто казвам, че остарявам.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Матю Маконъхи и жена му останат без панталони

Матю Маконъхи е от актьорите, които винаги се стараят да измислят нещо оригинално, за да привлекат интереса на хората към себе си. Точно това направи и с последната реклама на марката си текила Pantalones, в която участие взе и съпругата му Камила Маконъхи. Във въпросната реклама виждаме как двамата карат мотоциклети из […]