Романтичното бягство на Джиджи Хадид и Брадли Купър

За първи път се заговори, че Джиджи Хадид и Брадли Купър се срещат през октомври миналата година. Тогава те бяха забелязани на вечеря в ресторант в Ню Йорк, след която потеглиха заедно с черен джип, в който дори бяха снимани от папараци.
Само няколко дни по-късно излязоха и първите коментари на източници относно отношенията между 28-годишният супермодел и 49-годишният актьор. Според информатор на People двамата са се забавлявали и са поддържали нещата “небрежни”.
“Тя е независима, заета и дните ѝ са изпълнени с отговорности, така че не виждам нещо сериозно да се случи веднага, ако изобщо се случи”, бяха думите на източника тогава.
По всичко обаче личи, че връзката на Джиджи Хадид и Брадли Купър се е задълбочила след първите им срещи. През декември от други информатори стана ясно, че взаимоотношенията им са станали доста по-сериозни и всичко върви “много добре” при тях.
“Те се срещаха тайно много по-дълго, преди това да стане публично достояние и бяха много потайни, опитвайки се да видят дали нещата между тях ще проработят.”
Друго, което източниците издават за връзката на Джиджи Хадид и Брадли Купър е, че тя сработва отчасти и заради факта, че и двамата са родители и това ги свързва. Припомняме, че моделът има тригодишна дъщеричка на име Кай от бившия си Зейн Малик, докато Брадли Купър пък споделя грижите за шестгодишната си дъщеричка Леа с бившата си Ирина Шейк.
Измежду всички родителски задължения, които и Джиджи, и Брадли имат обаче, двамата явно все пак намират време, което да прекарат заедно на някое вълнуващо място.
Така например последно двойката е забелязана на летището в Ню Йорк, където са били снимани. На кадрите ги виждаме с куфари, като Джиджи Хадид е облечена с дънки, черно кожено яке и яркозелена шапка, а пък Брадли Купър е почти изцяло в черно и със слушалки.
Докато е бил на летището, актьорът е забелязан да спира, за да прегърне свой приятел, а след това и да се усмихва на други пътници, които са минавали покрай него, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пренебрегната ли е Марго Роби

Райън Гослинг и Америка Ферера бяха номинирани за Оскар за участието си във филма “Барби”. След номинациите и двамата колеги пуснаха изявления и критикуваха Оскарите и хората от Академията, че не са номинирали режисьорката Грета Гъруиг и Марго Роби, която изигра главната роля във филма. Въпреки обществения протест и негодувание, една […]

Subscribe US Now