Блейк Лайвли с още провокации по бански

Предвид че има четири деца, последното от които роди едва преди няколко месеца, и лежерния летен сезон, сме изненадани, че Блейк Лайвли продължава да работи с пълна сила.
Наред с актьорските си ангажименти, тя усилено развива и собствения си бизнес за напитки – Betty Buzz. За него е казвала, че е създаден с мисъл за семейството ѝ. Баща ѝ Ърнест Браун младши е бил известен като Ърни Лайвли, след като се е отказал от фамилното си име след сватбата със съпругата си.
“Бети беше името на майка му и на сестра му. Освен това Ърни не ми се струва като най-подходящото име за напитки”, е разказвала Блейк Лайвли за компанията си.
С Betty Buzz обаче актрисата наскоро си навлече и доста критики, заради това, че не пие, а в същото време предлага алкохолни напитки на пазара. “Пиенето не е моето нещо. Но по дяволите, вкусът е. Домашни рецепти. Истински плод. Истински съставки. Качествен алкохол”, рекламира тя новите коктейли на марката си.
И тъй като все пак е лято и сме в разгара на сезона на коктейлите и освежаващите напитки, Блейк Лайвли е доста по-активна напоследък с рекламирането на продуктите от Betty Buzz. А рекламите ѝ са винаги закачливи, цветни и… секси.
В последния от постовете на актрисата в Instagram можем да видим нова фотосесия, правена за линията напитки. На първата от снимките Блейк е в близък план, с козирка, която предвидливо предпазва лицето ѝ от слънцето.
На следващата вече я виждаме в червен бански, докато се охлажда с бутилка Betty Buzz. Последният кадър пък ни показва актрисата в непринуден момент, широко усмихната и небрежно кръстосала крака край басейна.
С този пост още веднъж си напомняме колко страхотно изглежда Блейк Лайвли няма и половин година след раждането на четвъртото си дете. Тя очевидно е в завидна физическа форма и палаво лятно настроение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Валерия от "Ергенът" облече булчинска рокля, жени ли се за Евгени?! СНИМКИ

Победителката от последния сезон на “Ергенът” Валерия изненада всички със снимки, на които позира с булчинска рокля. Спряла се е на сатенена рокля от две части и всички се чудят дали не се е венчала тайно за пианиста Евгени Генчев.  Любовта между тях пламна още през първите дни на шоуто […]

Subscribe US Now