Как Пиърс Броснан защити съпругата си

На 5 август преди 21 години Пиърс Броснан и Кийли Смит увековечават любовта си със заветното “да”. След толкова време, тя сякаш е по-жива от всякога. Броснан реши да използва своя Instagram, където сподели снимка, с която отбеляза годишнината от сватбата им.
“Мога да направя всичко това отново. Честита годишнина, моя любов Кийли, танцувахме тази вечер и все още танцуваме танца. Бих направил всичко това отново”, пише Броснан в своя Instagram.
Публикацията събра хиляди харесвания и коментари от приятели, близки и почитатели. Намериха се и такива обаче, които да споделят колко различно изглежда Кийли сега в сравнение с времето, когато са се оженили през 2001 г.
Това стана причина 69-годишният ирландски актьор да защити Кийли, като се обърне към всички, които са направили неприятни коментари за фигурата на съпругата му, пишат от Daily Mirror.
Като истински джентълмен, Броснан обяснява, че обича жена си точно такава, каквато е. По този повод той дори разказва, че техен близък приятел предложил да помогне на Кийли с операция за отслабване. И двамата обаче веднага отхвърлили предложението му.
“Аз обичам всяка извивка на тялото й. Тя е най-красивата жена в моите очи. А също и затова, че роди нашите пет деца”, споделя актьорът, като допълва: “Преди я обичах заради личността й, не само заради красотата й, а сега я обичам още повече, защото е майка на децата ми. И аз много се гордея с нея и винаги ще се стремя да бъда достоен за нейната любов”, коментира още Броснан. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скритото послание зад голата снимка на Паулина Порижкова

Не сме сигурни дали само на нас ни се струва, или наистина е така, но Паулина Порижкова става все по-активна в социалните мрежи. И то не просто със споделянето на снимки и няколко хаштага към тях, а с дълги и понякога прочувствени обяснения. Доказателство е един от последните ѝ постове в Instagram. […]