Каква опасност грози Хю Джакман

Неслучайно Хю Джакман има над 31 милиона последователи в Instagram. Актьорът от “Х-мен” редовно използва профила си, за да привлече вниманието към важни въпроси. Като например рака на кожата.
54-годишният австралиец публикува видео, в което го виждаме с лепенка на носа. Той обяснява, че е минал през процедура по биопсия, с която да се установи дали подозрителните клетки могат да се окажат базално-клетъчен карцином.
Терминът се използва за изменения в структурата на кожата, които не са меланома и по-трудно биха се разпространили. Както меланомата обаче, те са предизвикани от небезопасно излагане на слънце.
“Моля ви, ползвайте крем със слънцезащитен фактор. Няма смисъл да рискувате, независимо колко черни искате да станете. Вярвайте ми”, казва Джакман във видеото. И напомня, че лятото тепърва ще настъпи и трябва да се погрижим за безопасността си.
Актьорът преживя операция по отстраняване на рак на кожата през 2013 г. А родната му Австралия се смята за “столица” на това заболяване – около 11 500 човека всяка година са диагностицирани със злокачествени образувания по кожата, припомнят от ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тази СНИМКА на Фики и Емрах подпали мрежата

Свикнали сме от Емрах Стораро да качва в социалните мрежи клипчета и снимки, на които се вижда как нарушава закона – било то с превишена скорост, уличен бой или пушене на трева. Този път изненада всички с по-различен пост.  Малкият син на Тони Стораро пусна стар кадър, на който е […]

Subscribe US Now