Животоспасяващата процедура на Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс не е сред актьорите, на които им харесва да показват и разказват за личния си живот. Но въпреки това една съвсем реална и човешка случка го кара да сподели едно от най-тежките си преживявания с целия свят.
Наскоро на Райън му се е наложило да му бъде направена колоноскопия. И добре че наистина не си е спестил процедурата, защото с нейна помощ му е бил открит полип на дебелото черво. Лекарят дори е споделил, че колоноскопията е била животоспасяваща. Буквално. “Не се шегувам. Не съм прекалено драматичен”, допълва той.
Процедурата обаче не е била никак лека за Райън Рейнолдс, още повече, че е трябвало да я заснеме и след това качи в интернет. Но защо? Това е едно настина странно решение, съгласни сме.
Оказва се, че е било предизвикателство. И понеже е загубил бас от приятел, Райън е трябвало да снима и качи видеото. Той може и първоначално да не е вземал здравето си толкова насериозно, но каквато и точно да е била ситуацията, важното е, че в крайна сметка сега се чувства значително по-добре.
Колкото пък до това как е възприел усещането да сподели кадрите от колоноскопията си в интернет с целия свят, Райън си признава, че е било “ужасно”. “Процедурата и подготовката бяха безболезнени, но дискомфортът от заснемането и споделянето на процеса беше най-трудната част”, разказва още той.
Въпреки това обаче Райън Рейлондс е заложил и една благородна идея зад качването на видеото. Със споделянето му той цели конолоскопията да бъде по-изтъкната като животоспасяваща процедура, около която да има по-малко стигма, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иво Сиромахов скастри "Фермата": Не става за...

Според Иво Сиромахов новият сезон на “Фермата” по bTV не става за гледане, а мнението си той изрази от ефира на “7/8” ТВ. Сценаристът не е особено ласкав в думите си за най-патриотичното шоу в родния тв ефир, в което тази година специален гост е футболната легенда Христо Стоичков. “Започна […]