Обяснението в любов на Брайън Остин Грийн

През лятото Брайън Остин Грийн и половинката му Шарна Бърджес зарадваха феновете и последователите си с новината, че се е родило първото им дете. 
Е, за Бърджис това може и да първа рожба, но за актьора е пета. И най-любопитното е, че и петте деца на Грийн са момчета, родени от три различни жени.
Но в момента по всичко личи, че е намерил щастието в лицето на новата си половинка. В профила си в Instagram Брайън Остин Грийн реши да сподели няколко снимки, с които да изрази любовта си към Шарна Бърджес.
Грийн пише, че на 16 октомври преди точно две години за него денят е бил съвсем обикновен. Но точно в този ден той е излязъл за първи път на среща с Бърджес. 49-годишният актьор е благодарен, че я е срещнал, като я нарича светлината в неговия живот.
“Животът, който съградихме и продължаваме за съграждаме е по-хубав от всичко, което някога съм се представял, че е възможно”, допълва още Брайън Остин Грийн.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще влезе ли в затвора Езра Милър

Проблемното поведение на Езра Милър не е отскоро и създава немалко проблеми. Заради тях филмът The Flash с негово участие имаше много забавяния, но в крайна сметка се очаква да излезе през юни 2023 г. Новините за актьора обаче далеч не са толкова добри. С необяснимо странното си и дори […]

Subscribe US Now