Ето с коя Антон Хекимян смени Василена Гръбчева ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Антон Хекимян май най-сетне успя да преодолее раздялата си с Василена Гръбчева, от която минаха години. Близките му вече бяха започнали да се тревожат за личния му живот, тъй като цялото му внимание, както се вижда в последно време, е насочено все към работата.

С Василена Гръбчева, която днес е щастливо омъжена и с дете от друг мъж, Хекимян имаше връзка няколко години. Блондинката обаче, го заряза, след като видя, че той няма никакво намерение да създава семейство скоро. И доста бързо си намери нов мъж, на когото роди дете – прочут роден неврохирург, когото днес не крие, че обожава. Хекимян пък, остана сам и бе все свъзрзав с мимолетни връзки, както и с връзки с мъже.
Ето с какви златни привилегии се ползва Хекимян в bTV

По всичко изглежда обаче, че Хекимян май най-накрая си е намерил жена, макар и доста далеч от неговата професия. От известно време той е забелязван в пекарна, която се намира близо до работата му, където си е харесал тъмнокоса дама. Хекимян често посещава пекарната, но все по-рядко, за да си взима нещо за ядене от нея, а за да си поговори с въпросната жена.
Лъсна цялата истина за дипломата на Хекимян
Преди ден двамата бяха изловени да пушат отвън, като преди това Антон влезе в пекарната и много горещо прегърна непознатата за нас, но явно все по-добре позната нему дама, пише “Клюки.бг”.
Мистериозната дама до Хекимян видимо изглежда на неговите години – 36 или дори с няколко лета по-голяма. “Дано да се вземат и Тони най-после да си има свое човече, заслужава го”, коментират в нюзрума на bTV./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джеки Чан в 24 факта

Днес, 7 април, рожден ден празнува китайският актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор Джеки Чан. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now