Натали Трифонова и Златимир Йочев не искат да чуят за море в Гърция или България, ето къде отмарят

С настъпването на най-отпускарския период от лятото, всеки говори за почивката си. Някои говорят за плановете си, други пък споделят какво вече са преживели през ваканцията. Точно това направиха Златимир Йочев и екипа на сутрешния блок на bTV.

Оказа се, че популярните телевизионни лица не искат и да чуят за почивка в България или Гърция. Те ходят на море в Италия. 
Водещият и колежката му Натали Трифонова направиха голяма реклама на Италия, където почиваха това лято и двамата.

Злати е почивал в Бари и околностите. Той се изфука със снимка на паметника на знаменития певец Доменико Модуньо, автор на прочутата песен „Воларе“.
„И аз така разпервам ръце като видя морето“, сподели водещият по повод статуята, която се намира в Полиняно а Маре.
Натали Трифонова пък показа и от екрана на телевизията снимките си от романтичната си разходка в Италия, които наскоро предизвикаха фурор в социалните мрежи.
И тя, и Злати препоръчаха на зрителите лятото да им е италианско, а не да речем гръцко или… българско.
Живка Попатанасова довърши критиката към гръцкия туризъм, като съобщи, че традицията да се носи вода и хляб като комплимент в заведенията, преди още да си  поръчал, вече изчезва. Тя обясни, че гостоприемният жест вече не е безплатен, а се калкулира в сметката.

Това е тенденция от последните години след пандемията, която съсипа туризма и в Гърция. „Вече не ти носят и безплатна вода с фрапето на плажа“, допълни тя.
Нещо повече, студената вода се продава по-скъпо, като обяснението на гръцките търговци е, че токът е скъп.
Живка и колегата ѝ от спорта Калоян Кюркчиев отсрамиха bTV, като казаха по някоя хубава дума и за почивката в България.
Спортният репортер показа красотата на Стара планина, а колежката му – чудесен залез от Южното Черноморие. И в резултат на това, Златимир Йочев буквално се разтопи, пише vihrogon.bg. 
Той разпозна веднага, че това е плажът „Сърцето“ край Резово, където е предложил брак на съпругата си Марина Цекова, известна водеща от Нова телевизия.
Натали, която явно е на романтична вълна и темата с предложенията и пръстените явно я вълнува много, веднага поиска подробности. Злати обаче каза, че вече ги е разказвал в ефир и може пак да го направи, но някой друг път./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шеф Петров захапа Силвена Роу за голата й СНИМКА 18+

Шеф Силвена Роу прикова всички погледи с последната си снимка, на която позира почти гола. Огромните й гърди са на показ, а това отприщи сериозна дискусия в социалните мрежи.  Нейният колега с остър език шеф Борис Петров не се стърпя и е присмя жестоко на голото й тяло. “Какво не […]

Subscribe US Now