Рокля от пясък и носене на ръце – знаменателният дебют на Тайла на MET Gala 2024

Първото впечатление е най-важно – това добре го знаем. Правилото важи с пълна сила и за първата поява на MET Gala. На тазгодишното издание на бляскавото събитие своя дебют направи и 22-годишната южноафриканска певица Тайла, която стана световноизвестна с хита си “Water”.
Красавицата успя да събере всички погледи на червения килим още с начина, по който се появи на стълбите на музея Метрополитан, където всички звезди позират за снимка. Няколко мъже буквално трябваше да я вдигнат във въздуха и да я пренесат над стъпалата, защото изкачването им бе невъзможно с роклята й.
И докато някои в социалните мрежи се възмущават защо ти е да слагаш тоалет, с който буквално не можеш да се движиш, други се възхищават на това модно произведение, което определено се откроява на фона на всички други, които видяхме на MET Gala 2024.
Роклята на Тайла е дело на Оливие Рустейн, креативният директор на Balmain. Тя е вдъхновена от идеята за пясъците на времето и пясъчния часовник и превръща певицата в ходеща пясъчна фигура. Със създаването му се цели “трансформиране на преходен материал във вечен шедьовър”, казва дизайнерът пред Vogue.
И резултатът е на лице. Роклята, която обгръща всеки сантиметър от фигурата на Тайла, е създадена специално за нейните форми и повече наподобява отливка, ако не броим долната част, която е разкроена и с дълъг шлейф.
Тоалетът е направен от пясък в три различни нюанса, обработен по специална технология. Към него са добавени и малки кристални частици, които отразяват светлината при всяко движение на певицата. А перфектният завършек на тази наистина впечатляваща визия бе пясъчният часовник, който държеше в ръка вместо клъч. 
Няма спор, че роклята на Тайла е една от най-впечатляващите и със сигурност най-различната на MET Gala 2024. А с нея младата певица даде поредната сериозна заявка, че изненади от нея може да очакваме не само на музикалната сцена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Раздяла в тениса - Паула Бадоса и Стефанос Циципас вече не са двойка

Не се среща особено често в света на професионалния тенис да се завързват големи приятелства, а какво остава за възможността да пламне любов. Е, Паула Бадоса и Стефанос Циципас бяха едно от изключенията, но изглежда тяхната връзка е приключила. Поне това става ясно от профила на тенисистката в Instagram. На стори […]

Subscribe US Now