Колко си приличат Арнолд Шварценегер и извънбрачния му син

От бившата си съпруга Мария Шрайвър Арнолд Шварценегер има четири деца – дъщерите Катрин (33 г.) и Кристина (32 г.) и синовете Патрик (30 г.) и Кристофър (26 г.). По време на брака на актьора обаче му се ражда и още един син, Джоузеф, от икономката Милдред Баена.
Въпреки усложнилите се семейни отношения, Арнолд Шварценегер и извънбрачният му син продължават да поддържат контакт през годините. В интервю за Entertainment Tonight през май Джоузеф Баена разкри повече за това какъв баща е актьорът.
“Той е невероятен баща. Също така е страхотен човек за подражание и е най-умният мъж, когото познавам. Той винаги ме е подкрепял, каквото и да правя. Така че съм наистина благодарен, че имам баща като него.”
Джоузеф явно наистина е привързан към баща си и при скорошно пътуване до Австрия не пропуска да посети неговия музей. “Не е пътуване до Австрия без посещение на @arnoldschwarzeneggermuseum, нали”, пише той към кадри, на които позира като Арнолд.
С най-новия си пост в Instagram 26-годишният Джоузеф още веднъж доказва, че крушата не пада по-далеч от дървото и приликата с баща му не може да се отрече.
В кратко видео момчето демонстрира перфектно изваяни мускули и позира също като Шварценегер.
“Състезавам се със себе си, за да бъда по-добър всеки ден”, гласи мотивиращото послание на Джоузеф Баена в поста.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щерката на Мария заби богато гадже, показа огромни гърди в мрежата СНИМКА 18+

Дъщерята на фолк певицата Мария е тръгнала по нейните стъпки, а по сексапил вече може да я засенчи. 16-годишната Марая пусна скандална снимка в социалните мрежи, на която щедро вее огромните си гърди.  Наследницата на изпълнителката няма да има нужда от силиконови импланти, тъй като се е родила доста надарена […]

Subscribe US Now