Зад кулисите на 9-членното семейство Болдуин

За 11 години брак Хилария и Алек Болдуин създадоха едно голямо и щастливо семейство. В края на юни двойката отпразнува годишнината от сватбата, на която си каза заветното “да” през 2012 г.
Всъщност актьорът и йога инструкторката се запознават в ресторант в Ню Йорк само година преди се оженят, а още година след церемонията посрещат първото си дете – дъщеричка на име Кармен, припомнят ни от People.
И на двамата явно им допада да живеят на бързи обороти и не се колебаят да разширят семейството си. Така, към днешна дата, те се родители вече на седем деца, а в динамичния им живот можем да надникнем чрез Instagram.
В профилите си там Хилария и Алек Болдуин често споделят кадри на малчуганите си. Последните им постове пък ни разкриват, че семейството наскоро е имало един по-специален ден. Докато суматохата около първия учебен ден у нас предстои, то тя в Щатите явно вече е преминала и децата са тръгнали на училище.
Видео в Instagram-а на 39-годишната йога инструкторка ни показва всичките ѝ деца по време на приготовленията за старта на новата учебна година. Първо виждаме десетгодишната Кармен Габриела, която ще бъде пети клас. След нея са осемгодишният Рафаел Томас, който ще е третокласник, и шестгодишният Леонардо Анхел Чарлз, на когото му престои да пристъпи прага на училището за първи път.
Петгодишният Ромео Алехандро Дейвид пък е още в детската градина. Най-малки са тригодишният Едуардо Пао Лукас, двегодишната Мария Лусия Виктория и Илария Каталина Ирена, която ще навърши годинка по-късно през септември.
Хилария и Алек Болдуин очевидно са щастливи да бъдат начело на голямо и сплотено семейство. В Instagram профила на актьора пък може да видим групова снимка на двойката с всичките седем деца накуп. “Бандата на Ню Йорк…”, пише Алек Болдуин към поста си.
От бившата си съпруга Ким Бейсингър той има и една по-голяма дъщеря – Айрленд, която през май стана майка на момиченце. Така 65-годишният Алек Болдуин е вече и дядо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Таралежков от "Мастър шеф" с голям жест, дари косата си за...

Атрактивният член от новото жури на “Мастър шеф” – Шеф Александър Таралежков – се завърна от Маргейт, Великобритания специално за големия старт на кулинарното риалити, който е в петък, 8 септември, от 20:00 ч. по bTV. В студиото на “Преди обед” пред Деси Стоянова и новата й екранна половинка Петър Дочев той разказа […]

Subscribe US Now