Иво Танев поряза жестоко хейтърите на дъщеря си в “Звездите в нас” СНИМКИ

Дъщерята на Иво Танев – Албена влезе в отбор Лейди Гага в “Звездите в нас”, но появата й в шоуто на Нова тв предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където не липсваха коментари, че пак на дневен ред е шуробаджанащината. След снощното участие на Албена обаче, нейният баща не издържа и изрази публично мнението си в своя фейсбук профил.

“Позволявам си да споделя вчерашното участие на дъщеря ми Албена в отбор Лейди Гага, в “Звездите в нас” Правя го, защото за пореден път, този път в страницата на това предаване се изля омраза към нея, че била там с връзки, защото ми била дъщеря. А аз дори нямах представа, че участва.
Горчиво! Тази жена се обясни в любов на Иво Танев, а той…
Изгледайте участието. Преценете дали се е представила тя и отборът и на ниво, според вашата музикалност и възприятия. Въпреки, че това е нещо субективно, ако го направите без зло в душата и с ръка на сърцето, много лесно ще отсъдите.

В този ред на мисли искам да попитам, децата на лекари имат ли право да стават лекари? Децата на адвокати имат ли право да става адвокати? Децата на учени имат ли право да се посвещават на науката? И други, и други, все подобни въпроси и примери.
Защо децата на популярните хора нямат право да изберат за професия нещо близко до това на родителя си?
Иво Танев влезе в болница заради… СНИМКА
Защо само те бодът очите на злите, завистливи и недоволни хора в тази страна? Означава ли, че когато си станал популярен не бива да създаваш поколение? Защото ако това поколение реши да се реализира в нещо, което носи популярност, ще бъде обречено на завист омраза и отричане заради родителите си?
Неуважаеми мразещи и завистливи люде, гледайте вашия си живот, вашите деца и тяхната реализация и житейски път. Не правете това, което не искате да правят на вас. И вървете по пътя си с мир./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Марта Вачкова изгоря със 120 бона, инвестирала ги в...

Марта Вачкова със сигурност си посипва главата с пепел сега, защото лекомислено се е оставила да бъде измамена за хиляди. Актрисата била примамена да инвестира 120 бона в криптовалута. Обяснението, което накарала дъщерята на Григор Вачков да се хване на въдицата, било, че съвсем скоро инвестираните от нея пари ще […]

Subscribe US Now