Шеф Манчев влюбен до уши! За първи път говори за новата си и с какво го е спечелила СНИМКА

Шеф Иван Манчев вече не крие, че е хлътнал до уши по новата си любов. Изветсният готвач, който преживя скандален развод с бившата си жена, сега се е влюбил акто тийнейджър и не се срамува да показва чувствата си. 

В телевизионно интервю той направи скандални признания за младата си приятелка, които до този момент не е изричал публично. 
„Имам страхотна любов до мен, с която се разбирам прекрасно”, казва готвачът за рекламната експертка Ива Бека. С нея се запознава след развода с жена, от която има син и дъщеря, а след това и бърза раздяла с майката на втория му син. 
“Изключително съм щастлив, че се запознах с нея. Тя ми носи вдъхновение и удовлетворение. Всичко това, което ми се случва е и благодарение на душевния мир, който имам вкъщи. Връзката ни се разви постепенно.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ivan Manchev (@i.manchev)

И двамата сме имали истории, които са ни носили разочарования. С времето установихме, че си приличаме и нещата се случиха. Много е важно жената вкъщи да умее да създава уюта. Готвенето не е най-важното, а по-скоро човек да те разбира. Това е сърцето на едно добро съжителство. Когато всеки уважава границите на другия. Пътуваме много, имаме много приятели“, сподели той в предаването на Деси Банова – Плевнелиева.
Ива определено промени Манчев, категорични са негови дългогодишни приятели. Той изживява втори пубертет и напоследък е занемарил работата си, тъй като ходи по чалготеки с новата си. Предимно на участия на певицата Анелия, която е в приятелския кръг на новата жена на звездата от “Кошмари в кухнята” и “Черешката на тортата”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Българин направи световна премиера в Лос Анджелис ВИДЕО

Певецът Alek Sandar бележи пореден успех зад граница. Талантливият музикант представи нов проект навръх Гергьовден, с който разбуни духовете.  Alek Sandar зад гърба си има песни с много артисти от световна величина, но изненадите от него тепърва предстоят. Случайност или не, първата премиера, която  направи певецът беше на 6 май Гергьовден, […]