Страхотна новина за Джон Бон Джоуви

Семейството е едно от най-важните “неща” за много хора. И колкото по-голямо е то – толкова по-добре. Това със сигурност знае Джон Бон Джоуви, който е баща на четири деца. А съвсем скоро бе зарадван и от прекрасна новина от единия от синовете му.
27-годишният Джеси Бон Джоуви се сгоди за любимата си Джеси Уайт.
За това оповести самият той в Instagram, публикувайки три снимки от паметното събитие. На тях виждаме как е паднал на колене, предлагайки брак на телевизионната продуцентка. “Да!” казва бъдещата му съпруга – и то пред очите на изпълнител на “It’s My Life” и нейното семейство в Ийст Хамптън. Малко по-късно празненствата по случай годежа “се пренасят” в луксозния Surf Lodge в Монтаук, Ню Йорк.
Джеси Бон Джоуви е съосновател на марката вино Hampton Water, докато Лайт е продуцент на шоуто Forever Summer Hamptons на Amazon Prime.
Двойката за първи път се среща в Ню Йорк на Деня на труда през 2018 г., пише She the people.
Междувременно Джейк – другият син на легендарния рокарджия се среща с актрисата от “Странни неща” Мили Боби Браун. Но до сега никой от двамата не е коментирал публично подробности за връзката им.
Заедно със съпругата си Доротея Хърли 60-годишният музикант има една дъщеря Стефани и още един син Ромео.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Меган и Кортни отново напомниха колко са секси заедно

Провокацията винаги е била най-сигурното средство за разпалването на любопитството и интереса. А когато добавим сексапил, артистичност и две световноизвестни личности – положението става неконтролируемо. Дали това цели дуото Меган Фокс и Кортни Кардашиян не знаем, но знаем, че малко след като пусна техни общи снимки, звездата от “Трансформърс” провокира до […]