БЛИЦ TV: Габи и Блага от “Ергенът 1” разкостиха новите участнички и издадоха коя е мацката до Евгени

Риалити форматът “Ергенът” е подложен на жестока зрителска критика, като някои дори настояват сеирджийското шоу да бъде свалено от ефир и да не се дава трибуна на подобни жадни за слава жени. 

На нас ни беше интересно какво мислят миналогодишните участнички с проекта за своите послеодвателки във вторния сезон. И за тази цел Красимир Красимиров покани в подкаста “Не съм такъв човек” най-устатите и запомнящи се момичета от “Ергенът 1”. Габриела и Благовеста разкостиха новите звезди, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев. 
 

Двете дами се оказаха безпощадни към някои от момичетата, а други пък определиха като пълнеж в предаването. Габи и Блага коментират външния вид на девойките, както и представянето им до момента. На мушката им са най-вече Теодора и Габриела, които се оказаха и най-мразените участнички от зрителите. 
От тема в тема научихме и много пикантерии относно двете гостенки. Оказа се, че са делили едно гадже – известен футболист, затова се наричат баджаначки. Най-накрая Благовеста проговори и за връзката си с певеца Константин и тя ли е причината той да се раздели с Райна. Разговорът накрая ескалира в доста интимни подробности от техния живот, включващ тройки, четворки и дори секс с куче. 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Симона Загорова вдигна баровски РД на малката Галина ВИДЕО

На Симона Загорова изобщо не й липсва таткото на Галина, а ако съдим по настроението, което демонстрира на рождения ден на малката си дъщеричка, тя даже го е изтрила завинаги от сърцето си. Щерката на поп фолк звездата Глория вдигна пищен рожден ден в баровска обстановка, за да отбележи втория […]