Защо имението за милиони на Кара Делевин изгоря

За съжаление, не са изолирани случаите, в които научваме за пожари по целия свят, които причиняват много материални щети и оставят хора без домове.
Кара Делевин също е изпитала неприятното чувство за загуби свои имот заради пожар. В края на миналата седмица имението на актрисата в Студио Сити, Калифорния, е било опожарено.
Според People, къщата на Делевин, която е над 600 кв.м площ е била обгърната от пламъци, което е довело до пропадането на покрива. По това време актрисата не е била в къщата, като дори не е била в страната.
Кара Делевин е била в Лондон, където е играела в постановката Cabaret в Playhouse Theatre. Пожарът е горял близо три часа, като в потушаването му са се включили 94 пожарникари, пише The Hollywood Reporter.
В резултат на гасенето на пожара, един пожарникар е пострадал и е бил откаран в болница, като в болница е завършил човек, който е бил в къщата по време на пожара. Към момента не е ясно кой точно е бил в къщата на Кара Делевин.
Самата тя използва профила си в Instagram, за да изрази огорчението и болката си от случилото се. Актрисата използва социалната мрежа, за да благодари на всички пожарникари, които са се погрижили никой да не пострада по-сериозно.
Според E! News, родителите на Кара Делевин – Пандора и Чарлс, са дали яснота около причината за пожара. Бащата на актрисата е казал пред оператор, че до изпепеляването на къщата се е стигнало след пожар, причинен от електрически стълбове в района. Този пожар обаче бързо се е разраснал заради силните ветрове.
“Всичко беше в тази къща – целия ѝ живот. Тя я построи. Тя я изгради сама”, коментира Пандора пред журналисти относно случилото се.
Кара Делевин закупи имението през 2019 г. за 7.8 милиона долара, като през 2021 г. отвори вратите му за Architectural Digest.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рядката снимка на Селин Дион, която никой не очакваше

Селин Дион сподели актуална информация за диагнозата си синдром на скованата личност, заедно с рядка снимка на себе си и тримата си сина. В публикацията си Дион отбеляза, че 15 март е Международен ден за осведоменост за синдрома на скованата личност, като казва, че “опитът да преодолее” синдрома е “едно […]

Subscribe US Now