Гущеров ли?! Ето с кого се съобразява Светлана за всяка своя крачка

Много хора смятат, че бившата плеймейтка Светлана Гущерова е държанка на милионера Християн Гущеров и трябва да иска разрешение за всяка своя крачка. Казват, че това е присъдата да се омъжиш за богат и влиятелен съпруг. 

Оказа се, че Светлана наистина се съобразява, но не с мъжа си. За всичко в живота си се допитва до нейни лични гадателки. 
Светлана Гущерова е известна с манията си по астрологията, но кой да предположи, че цял отбор от гадателки по звездите е ангажиран да диктува събитията и плановете на семейството.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Животът на милионерската съпруга е строго подчинен на астрологията в последните няколко години. Самата тя няколко пъти е споделяла в медийните си изяви, че не предприема нито една важна крачка, преди да се е консултирала с астролог.
Гущерова ползвала услугите и на общо четири специалистки в тази област и вече била толкова навътре с материята, че току виж съвсем скоро и самата тя започне да предсказва бъдещето, четейки по звездите. Сексапилната моделка толкова безрезервно вярвала на астропрогнозите, че не жалела средства, дори когато звездите я насочвали към друга държава.
Така например, по препоръка на своя астро отбор, в края на месеца Гущерова за втора поредна година щяла до посрещне рождения си ден извън граница, издават от обкръжението й./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Готова ли е Парис Хилтън да стане майка

Само година и един месец измина откакто Парис Хилтън и Картър Реум си казаха заветното “Да” пред олтара, но ето че вече правят семейните си планове за следващата година. И докато много хора си мечтаят през 2023 г. да пътуват повече или пък се стремят да спортуват повече, то Парис […]