Готова ли е Парис Хилтън да стане майка

Само година и един месец измина откакто Парис Хилтън и Картър Реум си казаха заветното “Да” пред олтара, но ето че вече правят семейните си планове за следващата година.
И докато много хора си мечтаят през 2023 г. да пътуват повече или пък се стремят да спортуват повече, то Парис Хилтън има съвсем други идеи в главата си. И те са свързани с едно много вълнуващо събитие за всяка жена, а именно – да стане майка.
“Ние просто искахме наистина да се насладим на първата ни година от брака заедно като двойка и винаги сме планирали 2023 г.”, разкрива Парис Хилтън в интервю за E! News
Още отсега тя е убедена, че ще бъде “най-добрата майка”, тъй като да бъде родител ѝ е мечта още от малко момиче.
“Винаги съм обичала децата, но просто не намерих човека, на когото мога да се доверя, за да направя това. Но сега, когато го направих, нямам търпение, той ще бъде най-добрият баща и ще имаме най-вълшебния живот заедно”, споделя още Парис Хилтън.
Тя обаче не е единствената, която се вълнува за предстоящото си майчинство. Майка ѝ Кати Хилтън и преди е признавала колко много се вълнува отново да стане баба, а сега дори и разкрива, че Парис и Картър вече се опитват да имат деца.
Кати Хилтън всъщност вече има пет внучета от другите си две деца, но не крие, че този път с Парис ще бъде “много, много специален, защото чакахме дълго време. Много съм развълнувана.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скарани ли?! Ето какво направиха заедно Камелия, Торино и Пашата ВИДЕО

Българските латино-регетон крале Торино и Пашата поднасят нова изненада с втория си проект с фолк певицата Камелия. Те не се отказаха, след като първата им песен “План Б” бе свалена от музикалните платформи заради плагиатство.  Тогава се заговори, че хитовият дует си е развалил отношенията с чалга гърлата. Но с […]

Subscribe US Now