Защо Никола Пелц е пропуснала рождения ден на Виктория Бекъм

Миналата седмица Виктория Бекъм имаше голям повод за празненства, защото навърши 50 години. По този повод през уикенда тя вдигна голямо тържество с куп популярни гости.
Достатъчно е да кажем, че на партито, за да уважат юбилея на Виктория са били останалите момичета от Spice Girls, Том Круз, Джейсън Стейтъм, Ева Лонгория, Гордън Рамзи и Салма Хайек.
Със сигурност е било бляскаво и Виктория много се е забавлявала, защото всичките ѝ деца са били около нея. Един важен човек обаче не е присъствал на рождения ден и това е съпругата на Бруклин – Никола Пелц.
През последните години регулярно в интернет пространството се пускат различни твърдения, че отношенията между майка и снаха не са най-добрите, но двете намират добри начини, за да ги опровергават. В случая Никола Пелц направи същото.
От профила ѝ в Instagram разбираме, че не е присъствала на тържеството не защото не иска, а защото по това време е била до своята възрастна баба. А и Виктория Бекъм е вдигнала купона в Лондон, докато Пелц е била при баба си в Америка, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тенисистката, която спечели Porsche Taycan, но не го подкара

Porsche Tennis Grand Prix определено е сред най-добрите и атрактивни тенис турнири при жените. Не само защото събира най-добрите в света на тениса, но и защото наградния фонд е доста изкушаващ. Преди да стигнем до него обаче трябва да отбележим, че тази година тенис турнирът, който се провежда в Щутгарт, […]

Subscribe US Now