Когато Доналд Тръмп започне да продава маратонки като топъл хляб

Бившият президент Доналд Тръмп, разтревожен от решение по дело за гражданска измама в Ню Йорк, което го осъди да плати около 450 милиона долара, се появи на конгрес за обувки във Филаделфия на следващия ден, за да рекламира маратонки с марката Тръмп, продавани за малко под 400 долара.
Бившият президент се качи на сцената на Sneaker Con – изправен пред по-малко приятелска публика, отколкото е типично за неговите политически митинги, размахвайки златисти обувки, наречени Never Surrender High-Top, които следват стъпките на продукти с марката Trump, между които вода, водка и пържоли.
“Уау, много емоция, много емоция има в тази стая”, казва Тръмп, след като освирквания и възгласи заглушават гласа му, когато започва да говори. Той добавя: “Ще помним младите хора, ще помним Sneaker Con.”
Появата, само часове преди насрочен предизборен митинг в Мичиган, е най-новото усилие на Тръмп да извлече печалба от марката си, тъй като е изправен пред зашеметяващи наказания по граждански съдебни дела и 91 престъпления в четири наказателни обвинения. 
Уебсайтът, продаващ обувките, пише, че те не са “проектирани, произведени, разпространявани или продавани от Доналд Тръмп”, добавяйки, че “GetTrumpSneakers.com не е политически и няма нищо общо с политическа кампания”. Но компанията използва марката на Доналд Тръмп чрез лицензионно споразумение, според което той най-вероятно ще получи намаление на приходите. 
Маратонките, описани на уебсайта, където се продават като: “Дръзки, златни и здрави, точно като президента Тръмп”, са покрити почти изцяло в златисто – дори връзките на обувките, и имат значка “Т” за Тръмп и американско знаме около глезена. Не е ясно колко бройки са били пуснати в продажба, но в момента на страницата пише, че маратонките вече са изчерпани. Сайтът също така предлага два други по-евтини вида маратонки в червено или бяло за малко под 200 долара, както и Victory47 – одеколон и парфюм, продавани за малко под 100 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата разлика между принц Джордж и принц Луис

Кейт Мидълтън няма да има никакви публични ангажименти чак до Великден заради това, че се възстановява от операция в коремната област. Това, което е сигурно обаче, е че тя може да се радва изцяло на вниманието на децата си, докато прекарва времето у дома. А трите деца на принца и […]

Subscribe US Now