Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм го направиха

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм не само са една от най-сладките двойки в Холивуд, но и една от най-потайните. Дълго време не бе сигурно дали двамата са заедно, но папарашки снимки ги издадоха.
Въпреки това не коментират често отношенията си, а когато го правят са наистина много обрани в това, което казват. Е, сега от източници на People разбираме, че Кравиц и Тейтъм са решили да направят следващата стъпка и да се сгодят.
През уикенда двамата присъстваха на подранило парти за Хелоуин, за което се бяха облекли като герои от хорър филма от 1969 г. Rosemary’s Baby. Освен костюмите им, впечатление прави и наличието на годежен пръстен на ръката на Зоуи Кравиц.
Към момента нито Кравиц, нито Чанинг Тейтъм официално са потвърдили или отрекли новината за годежа си. Двамата бяха свързани за първи път през 2021 г. Като се запознават по време на кастинга за филма Pussy Island, с който актрисата трябва да направи режисьорския си дебют.
През миналата година пред GQ Зоуи Кравиц заяви: “Той ме кара да се смея и двамата наистина обичаме изкуството и да говорим за изкуство и да изследваме защо правим това, което сме направили”.
Тогава също допълни, че сред любимите им занимания е да гледат даден филм и след това да му правят пълен анализ и как той е рефлектирал върху тях. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв е искал да стане Матю Пери преди да бъде в "Приятели"

Феновете на “Приятели” все още не могат да повярват, че Матю Пери е починал. В социалните мрежи се споделят множество постове с някои от най-добрите моменти на актьора в сериала. Като цяло Пери винаги е бил потаен и не е обичал да говори много за живота си. Направи го обаче миналата […]

Subscribe US Now