Пълен шок в “Капките”: Никой не повярва на очите си, Владо Михайлов се оказа… ВИДЕО

Продължават шокиращите изпълнения на някои от участниците и на финалната права в шоуто “Като две капки вода”. Някои от превъплъщенията в полуфиналната вечер се оказа толкова реалистични, че мнозина едва повярваха на очите си.

В крайна сметка резултатите накрая се оказаха много близки, но четиримата финалисти в сезон “Неделя”, които ще премерят талант и психика във финала след седмица, са Владо Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова.
Кали шокира сина на Ваня Костова в “Като две капки вода” ВИДЕО
В последното предаване преди големия финал на единадесетия сезон на хитовия формат до победата за трети път се докосна Владо Михайлов, който плени сърцата на всички с двойния образ на Ед Шийрън и Андреа Бочели, който направи по фамозен начин. И не само ги плени – актьорът се оказа истински скрита лимонка, по мнението на мнозина, с неизчерпаемия талант, който показа през цялото време на участието си.

“Най-големият ти дар, освен че пееш и играеш феноменално, е, че въздействаш изключително много. Това е дар от Господ”, сподели с неприкрита емоция веднага след изпълнието му Хилда Казасян, а всички в студиото аплодираха на крака актьора и музикант.
Сълзи и шок в “Като две капки вода” заради първия голям победител ВИДЕО
След него на сцената се появи Христо Петков – в ролята на вокалиста на една от най-емблематичните рок групи Red Hot Chilli Peppers – Антъни.

“Аз съм безкрайно щастлив как започва тази вечер! Поздравление, Ицо, беше жесток, влезе брутално в образа на Антъни”, не издържа да изкоментира Димитър Ковачев – Фънки след изпълнението на “Give it away”, което вдигна публиката на крака.
След него пред очите на самата Йорданка Христова, в нейния образ, се появи и Дара Екимова, която развълнува с невероятната песен от репертоара на певицата “Песен моя, обич моя”.

“Много ми хареса. Тази песен я изпях преди 56 години и много я обичам”, сподели голямата българска певица малко след края на чутото и видяното.
А Христо Гърбов отново усмихна всички в образа на Манго Джери.

“Това ти беше най-доброто изпълнение от началото на сезона. Изчакваше всяка фраза и направо ни помете! Великолепен беше, Христо”, каза му Хилда Казасян от масата на журито. 
Не по-малко въздействащ, за пореден път, се оказа и Тома, който трябваше да имитира Любо Киров и неговата емблематична балада “Целуни ме”.

“Винаги съм се възхищавал на неговото пеене. Страхотен си!”, поклони се на Тома самият Любо Киров.
Любимият дует Димо и Ралица, които безспорно са голямата изненада на сезона, се превърнаха в момичешката банда The Bangles.

“Вие сте голяма изненада за мен. Не съм очаквал, че актьори могат да пеят по този начин”, коментира Асен Блатечки след страхотното изпълнение на хита “Walk Like an Egyptian”.
Актрисата Яна Маринова пък, влезе не за първи път в мъжки образ – този път на един от най-известните рапъри на българската музикална сцена – Христо Петров или както е по-известен – Ицо Хазарта.

“Яна, това е най-доброто ти изпълнение. Огромен текст, страхотен образ. Поздравявам те за старанието”, впечатлен бе Веско Маринов.
Керана пак отвя с изпълнението си и с образа на екстравагантната световна певица – Лейди Гага, и отново обра аплодисментите на всички с провокативната визия и хореография от клипа на “Born This Way”.

“Аз видях Лейди Гага. Толкова е трудно да се пее и да се танцува така. Беше прекрасна”, сподели Веско Маринов.
След нея се появи Кали, за да пресъздаде Деси Добрева и баладата “Песен за Червената шапчица”.

“Изключително много приличаш на мен. Прекрасна беше. Една много трудна и емоционална песен за мен, която много се радвам, че се падна точно на теб, защото я изпя с цялото си сърце”, коментира Деси Добрева, която също бе сред гостите в студиото.
На финала след седмица изборите на четиримата финалисти са доста интригуващи. Владо Михайлов ще бъде Васил Найденов, Тома избра да представи Дейвид Ковърдейл, Керана ще стане част от мюзикъла “Котки”, а Дара Екимова ще се превъплъти в несравнимата Паша Христова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Илиева отряза собственото си училище, нямало хонорар

Мария Илиева е била поканена да пее на годишнината на Софийската математическа гимназия, където е завършила средното си образование, но най-безцеремонно е отказала заради липса на пари. Математическата гимназия в момента е най-елитното училище в столицата и директорът се е заел с организацията на празника по повод годишнината – гимназията […]

Subscribe US Now