Племенницата на принц Алберт започва на чисто

Още от края на миналата година светските медии в Монако и Франция пишат за проблемите в брака на Шарлот Казираги и Димитри Расам. Казираги е племенница на принц Алберт и внучка на Грейс Кели – приликата с красивата й баба е поразителна.
Явно семейството окончателно се е разделило, защото 37-годишната Шарлот беше забелязана в нова компания. От известно време тя излиза с френския писател Никола Матийо, а таблоидното списание Paris Match дори публикува техни снимки заедно.
45-годишният Матийо е носител на наградата “Гонкур” и е познат на българската публика с романите “Конемара” и “А след тях и децата им”. Работил е и като сценарист и има едно дете. Със сигурност обаче няма бляскавия произход на Казираги.
“В писането и академичната си кариера винаги съм се опитвал да се дистанцирам от произхода ми от средностатистическо семейство в провинциална Франция”, цитират го от Tatler. Това обаче явно не му е попречило да очарова внучката на Грейс Кели.
Шарлот Казираги и Димитри Расам бяха последно забелязани публично пред октомври миналата година. Двамата се ожениха през 2019 г. и имат един син заедно. Шарлот има и десетгодишен син от връзката си с актьора Гад Елмалех.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Усмихната, в добро здраве и с Уилям под ръка - Кейт се завърна

Дни след като Кейт Мидълтън публично се извини за гафа със семейната снимка по случай 8 март, всички продължават да се чудят къде е тя и какво се случва с нея. Оказва се, че някои късметлии са успели да я видят през миналия уикенд и разкриват подробности за нейното състояние. Според […]

Subscribe US Now