Галена разкри изненадващо ще има ли трето дете от Галин

Преди няколко дни стана ясно, че големият син на Галена ще учи в много скъпо училище във Велико Търново. Неговите родители ще броят 11 бона за образованието му в Американския колеж, тъй като искал да става IT специалист. 

Изпълнителката на “Еуфория” не крие, че двамата й синове много се различат един от друг. Големият не обича светски прояви, докато малкия обича да се бута между камерите и да бъде център на вниманието. Но ще имат ли трети наследник Галена и Галин?! Неотдавна се заговори, че Галена е бременна с трето дето. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

Но не, певицата не е бременна в момента. Истината е, че Галин много иска да увеличи потомството си с още един член, но певицата се дърпа и често стигат до ожесточени спорове по тази тема. 
“Често сме си говорили и често наши приятели казват: “Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство”. На този етап – не! Занапред, живот и здраве да е, ако се случи – със сигурност”,  споделя тя.
Галена значително е намалила изявите си в нощните клубове. Пее по три вечери в седмицата, а голямата част от хората смятат, че мъжът й Галин я спира от професията. Оказва се, че малкият й син е този, който непрекъснато мрънка, когато майка му излиза на работа. И Галена е решила да прекарва повече време с децата си, да не отсъства от живота им./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Грандиозна рокада в bTV: Билалов изритан от "Стани богат", шоуто ще води...

Михаил Билалов ще води “Стани богат” само до Нова година. Все още не е ясно кой ще смени актьора в шоуто на bTV. В момента текат усилени кастинги за бъдещия му заместник. Той ще поеме щафетата от следващия тв сезон, твърди “Уикенд”. За 4 години, откакто води, “Стани богат”, нашумелият […]

Subscribe US Now