Мария проговори след побоя от Миро, заплете страшна мистерия покрай ужаса

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“.

Певицата Мария е брутално пребита от мъжа си! Той е задържан и предстои…
Така попфолк звездата Мария коментира пред Нова телевизия твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Мирослав Соколов.
По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си. 
Соколов е задържан и в петък следобед съдът гледа мярката му за неотклонение. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.
36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря – Марая, от първия си брак. 
Както БЛИЦ вече съобщи, според първоначалната информация Миро си изпуснал нервите и започнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, накрая я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията. Певицата си е извадила медицинско за травмите.
Пред униформените миньончето разказало, че Миро не й посяга за първи път, а дори я е и заплашвал с пистолет, опрян в главата й.
Юристи коментират, че делата за домашно насилие са много трудно доказуеми, защото жертвите в голям процент от случаите се отказват от първоначалните си показания. Призивът им е пострадалите да подават сигнали в полицията и в прокуратурата и да не се отказват или да променят показанията си, за да бъдат заловени и наказани насилниците

Източник: blitz.bg
Next Post

Как са се запознали Мария Бакалова и Валери Григоров

Вече не е тайна за никого, че Мария Бакалова и Валери Григоров са новата известна двойка. Първоначално двамата не обявяваха връзката си официално, но това се промени първо с появата им на събитие, а след това и в социалните мрежи. Сега от гостуване на Бакалова и Юлиан Костов в подкаста на […]

Subscribe US Now