Ученик събра погледа на Билалов с невиждан досега късмет в “Стани богат” СНИМКИ

Специалната седмица в “Стани богат”, в която участват деца със свои родители или роднини, протича по много интересен начин за радост на зрителите на емблематичното шоу.

Последни на стола пред Михаил Билалов седнаха учещият в Първа частна математическа гимназия Александър Димитров и неговата майка – PR експертът Пепи Димитрова. 
Голяма промяна със “Стани богат”, от 4 септември вече ще е…
За младежа стана ясно, че слуша рап, гледа новини, играе баскетбол и като малък се е губил в далечна Калифорния. Той призна също, че в подобни ситуации в Америка се препоръчва първо да се търси униформен, а след това майка с деца.

Сашо и майка му минаха с лекота през първите пет въпроса. Оказа се, че в следващите два от тях ученикът имаше невероятен късмет. Такъв не сме виждали досега в предаването за знания. Шестото питане пък бе: “Кой от металите не е алкален?”
Още преди да чуе вариантите – Желязо, Литий, Натрий и Калий, усмивката на Александър грейна на лицето му. “Светнаха ти очите! Да не би да го учихте това?”, попита го ухиленият Билалов. А Сашо отговори: “Да, точно днес го преговаряхме. Верният отговор е желязо”.
Ето го новия водещ на “Стани богат” СНИМКИ
Така дуото продължи напред, а въпрос № 7 бе “Кое от тези имена не е носил град Пловдив в миналото?” – Евмолпия, Тримонциум, Филипополис или Пауталия. Колкото и странно да звучи, тук зрителите видяха “дежа вю”. “Така, може да звучи невероятно чак, но това го преговаряхме в понеделник”, зарадва се Димитров. Билалов пък се пошегува: “Което най-малкото означава, че си бил в час”.

“За Тримонциум и Филипополис съм доста уверен, че са имена на Пловдив. Сега тук по-скоро се колебая между Евмолпия и Пауталия”, поразсъждава ученикът, след което се консултира с майка си, която призна, че смята за верен отговорът Пауталия.

Двамата все пак решиха да ползват жокер “50:50”, за да са сигурни. Компютърът остави Филипополис и Пауталия. Те избраха втория вариант и така продължиха напред. “Кой не е сред шест официални езика на ООН?”, попита след това Билалов.
С този водещ на “Стани богат” bTV изби рибата, всички са влюбени в Иво Иванов СНИМКИ
Вариантите бяха Арабски, Китайски, Португалски и Руски. Участниците решиха да се обадят на приятел – Александра Дянкова от София. По-интересен бе подхода, който Пепи Димитрова използа, за да попита. Тя не прочете въпроса дословно, а пита директно кои са шестте официални езика на ООН.

Чувайки как Дянкова ги изброява, Димитрова отмяташе с пръсти кои от изброените присъстват в отговорите. И така без проблем се спря на португалския, което бе вярно. “Това е втория жокер, който изгарям, въпреки че знам отговора”, ядоса се PR експертът след спечелените 2000 лева.
След това питане сирената в студиото прозвуча. Така участието на Александър и майка му ще продължи в утрешния епизод на “Стани богат”. Самата вечер днес започна с продължението на играта на Христо Евтимов и неговият вуйчо – Ивайло “Нойзи” Цветков. Вчера те заключиха 3000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе:
“Върху Айфеловата кула са гравирни имената на 72 личности. Какви са те?”
– Християнски светци, Философи, Френски писатели или Френски учени. Тук участниците изгърмяха и двата си останали жокера.

Първо се обадиха на приятел, който обаче не успя да им помогне. Затова прибегнаха към 50:50, след което се спряха на “френски учени”. Това им гарантира 3000 лева и следващ въпрос. Той бе “Кой е най-старият професионален баскетболен отбор, който участва в NBA?” – Чикаго Булс, Лос Анджелис Лейкърс, Сакраменто Кингс или Бостън Селтикс.
И двамата се обединиха около последния вариант, но за тяхно разочарование се оказа, че Сакраменто е верният отговор.

След тях на стола на богатството седнаха ученичката в Националната природоматематическа гимназия Катрин Дянкова и нейният баща Иван Иванов, които си тръгнаха с 500 лева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

30 години след "Ренегат" - как изглежда акторът Лоренцо Ламас днес

Всички го помним – дългокосият, мускулест Рино Рейнс от сериала “Ренегат”. Преди години беше навсякъде, освен в затвора – мястото, където трябваше да бъде, ако органите на реда си вършеха работата интелигентно. Но къде е Лоренцо Ламас сега – 31 години след последния епизод на емблематичния криминално-приключенски сериал. Това  е въпрос, който […]

Subscribe US Now