Почина актьорът Том Сайзмор

По-рано тази седмица научихме, че надежда Том Сайзмор да оцелее няма, след като на 18 февруари той получава мозъчна аневризма. Тогава мениджърът на актьора съобщи, че на семейството му предстои да вземе решение дали да прекрати живота му.
Сега обаче става ясно, че вчера, 3 март, Том Сайзмор е починал “мирно в съня си” в болницата, както се казва в изявлението. Актьорът бе на 61 години и след като е бил хоспитализиран заради получената мозъчната аневризма, е в бил в критично състояние в кома и не е идвал в съзнание.
До него са били брат му Пол Сайзмор, както и синовете му – близнаците Джейдън и Джагър (17 г.).
“Той беше по-велик от живота. Той повлия на живота ми повече от всеки друг, когото познавам. Беше талантлив, любящ, даващ и можеше да ви забавлява безкрайно с остроумието и способността си да разказва истории. Съкрушен съм, че го няма и винаги ще ми липсва”, казва в изявление Пол Сайзмор.
По думите на мениджъра на Том Сайзмор близнаците също са “опустошени от загубата на баща си”.
Актьорът е известен с участието си във филмите “Убийци по рождение” от 1994 г., “Спасяването на редник Райън” от 1998 г. и “Пърл Харбър” от 2001 г. Освен тях последните си появи на екран той прави в “Туин Пийкс” от 2017 г. и в Cobra Kai тази година.
По време на своята над 30-годишна кариера Том Сайзмор има около 230 значими роли и до последно работи. За актьорската си игра той получава редица признания, сред които награди SAG и Златен глобус, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Добре дошли ли са Хари и Меган в Англия

В края на тази работна седмица стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са били помолени да освободят жилището си във Великобритания – Фрогмор Котидж, което се намира на територията на замъка Уиндзор. “Молбата” за овакантяване на имота идва по-малко от два месеца преди коронацията на крал Чарлз – […]