Софи Търнър е неузнаваема

Вече от седмица знаем, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат, но очакваме двамата да дадат малко повече подробности около причините за раздялата си.
Въпреки тежкия личен момент, Софи и Джо продължават с работните си ангажименти с пълна сила. Той с концертите, а тя със снимките на нови проекти.
Преди няколко дни Джо Джонас за първи път проговори за развода по време на свое изпълнение в Лос Анджелис, но актрисата все още не е казала нищо.
От папарашки снимки на Софи Търнър обаче я виждаме в съвсем различна светлина – изцяло преобразена и неузнаваема с къса руса коса. Новата прическа и дрехите не бива да ни изненадват, защото тези снимки са направени по време на една от почивките на снимачната площадка на сериала Joan, в който тя участва.
Снимките в момента се провеждат в Испания, като Търнър ще влезе в ролята на известния британски крадец на бижута Джоан Ханингтън. Според Page Six, актрисата е носила със себе си и мобилния си телефон, който е бил с калъф, вдъхновен от “Играта на играчките”.
Анимация, която е присърце както за Софи Търнър, така и за Джо Джонас, защото преди време двамата си направиха допълващи се татуировки на ръцете. “До безкрайността и отвъд”, известната реплика на Баз Светлинна година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вековното право, което губи кралското семейство

Вече два века замъкът Балморал в Шотландия и прилежащите му земи са любимо място за прекарване на лятото за британското кралско семейство. Ето че част от забавленията му там обаче няма да останат същите. Семейството скоро няма да може да излиза на лов на територията на близкото имение Абъргелди – […]

Subscribe US Now