Шокиращ обрат с Гатьо в “Игри на волята”, как ще преживее това СНИМКИ

Един от култовите персонажи в настоящия сезон на “Игри на волята” – Гатьо, претърпя шокиращ обрат в играта, който шокира най-много него. Той вече е част от женското племе на “Амазонките” и едва ли ще успее да го преживее напълно.

Това стана факт, след като отборът на мъжете направи грешен избор. “Гладиаторите” трябваше да залагат кой ще спечели извънредния дуел – между шампиона от трети сезон Андрей Гридин и кандидата за участие в следващия сезон Камен Стоянов.
Брутална подигравка с “Гладиатора” Гатьо от “Игри на волята” СКРИЙНШОТ
Яките мъжаги избраха новака, но загубиха, което значеше, че племето им ще бъде разменено. Ако бяха спечелили, “Гладиаторите” можеше да разменят по техен избор.

Виктория от “Амазонките” пък, реши да избере точно Гатьо и Цветелин, които вече са в техния отбор. Една от дамите пък съвсем скоро ще премине в “червените”.
Срам и позор в “Игри на волята”: Големите мачовци се изложиха брутално, молят за… ВИДЕО
Очаквано, след избора на блондинката, Гатьо веднага изпадна в шок, тъй като в новото си племе той ще бъде съотборник само с жени, което никак не му харесва. Личният охранител бе заявил, че иска да играе само с мъже, защото само те изпълнявали заповеди.
Е, вече няма как да стане, а развоя на играта става все по-интригуващ. Дали Амазонките най-накрая ще успеят да се измъкнат от кошмарните условия на Дивата река, ще стане ясно съвсем скоро, още на териториалната битка на 18 септември по Нова тв./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Галка от "Каризма" шашна от морето с огромни гърди СНИМКИ 18+

Галка от “Каризма” може и от години да не се изявява вече на родните музикални сцени, но за сметка на това пък в личния й живот всичко изглежда, че е цветя и рози. Изпълнителката е щастлива с новото си гадже и наскоро даже прикова погледите от романтичната си морска ваканция […]

Subscribe US Now