Галка от “Каризма” шашна от морето с огромни гърди СНИМКИ 18+

Галка от “Каризма” може и от години да не се изявява вече на родните музикални сцени, но за сметка на това пък в личния й живот всичко изглежда, че е цветя и рози.

Изпълнителката е щастлива с новото си гадже и наскоро даже прикова погледите от романтичната си морска ваканция с големите си гърди, които гордо разходи из плажа. Огромният бюст на блондинката стана обект на внимание на само на околните по родното Черноморие, но и на последователите й в социалните мрежи.
Галка от “Каризма” показа новото си гадже на доста интимно ВИДЕО

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official)

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official)

“Лелее, страхотна си, много секси и с годините ставаш все по-хубава”, гласи един от многобройните коментари под съблазнителните фотоси, които Галка е качила в профила си.
Галка от “Каризма” втрещи с огромните си гърди и излишни килограми СНИМКА
Както е известно за всички, Галка се оттегли от дует “Каризма”, където си партнираше с Миро и благодарение на които стана популярна у нас, когато двамата бяха на върха на славата. Замина за Лондон, където отвори съвсем нова страница от живота си. В английската столица тя не успя да направи кариера, защото е работила, каквото й падне, но за сметка на това в личния й живот щастието е пълно./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official)

Източник: blitz.bg
Next Post

Новият дом за милиони на Меси и Антонела

Лео Меси вече се чувства като у дома си в САЩ, поне откъм футболна гледна точка. Аржентинецът не спира да бележи и асистира, а неговият Интер Маями – да побеждава. Съвсем логично е футболистът да намери и правилния дом за семейството си. Нещо, което вече е направил. Според Miami Herald Меси е закупил […]

Subscribe US Now