Голямо унижение! Алекс прибира всичко след развода, Дани остава гол като пушка СНИМКИ

Сагата между Алекс и Дани Петканови изглежда окончателно финализирана, след като двамата взеха решение да се разведат. След развода обаче, моделката и инфлуенсър направи нещо, което по-скоро звучи като жестоко унижение към доскорошната й половинка, отколкото като нещо друго.

Оказва се, че Александра ще се сдобие със семейните имоти, след като развода влезе в сила – апартамент в София и къща в затворен комплекс край Перник.
Гръм в рая! Неочаквани разкрития за развода на Петканови, ето кой кого е зарязал
А иначе причината, която преди седмица двамата обявиха официално в социалните мрежи, бе различия в характерите. Зад нея обаче, се крият много други неща, които всъщност са довели до този развой между тях – най-вече доходите на блондинката, която припечелва двойно повече от мъжа си, както и системните изневери и лъжи на мачото.

Скандалите между Петканови започнаха от 2020 година, когато Александра купи апартамент в София на свое име, без знанието на съпруга си. Къщата край Перник, купена по време на брака, също е основно с парите на Алекс. В същото време в редица интервюта Лудия репортер, както е известен Даниел, неведнъж е казвал, че няма нужда от имоти, а водещо в желанията му е щастието на наследника му, пише “Галерия”.
Петканови обявиха в лична изповед, че се разделят! Подали са документи за развод, а причината е… 
В уеб пространството неотдавна плъзнаха слухове за трети човек, като такива е имало и през годините, тъй като най-голямата им раздяла бе заради любовник италианец. Двамата си простиха през 2017 година, когато се венчаха в къщата на “Биг Брадър”, но в крайна сметка брака им просъществува едва пет години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now