Какво е спасило живота на Холзи

Холзи е отскоро щастлива майка. Синът ѝ ще навърши годинка през този месец (на 14 юли). А тя определя моментът на раждането му като “прекрасен”. И вярваме, че определено е бил такъв, защото изпълнителката споделя също, че по пътя към личното щастие в живота си е трябвало да преодолее дори животозастрашаващи препятствия.
Пред Vogue Холзи разкрива, че е претърпяла три аборта, когато е била съвсем млада – преди да навърши 24 години.
“Изглеждаше като жестока ирония, че можех лесно да забременея, но едва да поддържам бременността си”, обяснява тя. По думите ѝ абортите са били наложителни, защото тялото ѝ не е могло да износи бебетата и дори е имало риск за живота ѝ.
Тогава изпълнителката е била отчаяна и е трябвало да извърши аборт, за да избегне влошаване на животозастрашаващото я състояние.
Сега обаче Холзи е повече от щастлива, че бременността с първородния ѝ син е преминала гладко и е родила здраво момченце. И споделя, че оттогава насам често я питат дали след успешното износване на бебето е променила позицията си абортите. Но изпълнителката твърдо застава зад първоначалното си мнение – те трябва да останат право на жените.
“Всъщност, никога не съм била по-убедена в това. Абортът спаси живота ми и даде път на сина ми да заживее своя. Всеки човек заслужава правото да избира кога, дали и как да премине през този променящ живота момент.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Даниел Петканов в "Пирогов" със сина си! Малкият е претърпял инцидент СНИМКИ

Синът на Даниел Петканов и Александра Богданска претърпя инцидент по време на игра на детска площадка. Малкият Габриел е паднал от люлка, докато баща му си приказвал с други родители.  Веднага е откаран в “Пирогов”, където лекарите съобщили лошата вест. Оказало се по-лошо, отколкото първоначално смятал безотговорния баща.  След преглед […]