Стана ясно дали Рая Пеева напуска bTV и се мести в шоуто на Рачков СНИМКА

Изненадваща снимка на Димитър Рачков и гаджето на Явор Бахаров – актрисата Рая Пеева, събуди подозрения, че е обърнала гръб на bTV и “Преди обед” и си е намерила работа в новия сезон на “С Рачков всичко е възможно”. 

Наш репортер разпита близки до красивата актриса и научи цялата истина. Стана ясно дали е напуснала bTV, за да стане част от екипа на конкуренцията и какво по-точно я свързва с Рачков. Истината се оказа доста различна от тиражираните слухове. 
Рая Пеева няма да работи в шоуто на Рачков, твърдят нейни приятели. Снимката, на която позира с Рачков, Моньо Монев и още два нейни колеги е от предстоящия сериал на БНТ “Всичко за сина ми”. 

Изпълнителен продуцент на 12-серийната драма-комедия е продуцентска компания „ДРИЙМ ТИЙМ“ с продуцент Евтим Милошев. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главен сценарист е Христина Апостолова, директор продукция – Петър Мисов.
В главните роли в сериала „Всичко за сина ми“ зрителите ще видят Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев. Актьорският състав включва още Ириней Константинов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджаро, Нели Вълканова, Филип Буков и др.
„Сериалът „Всичко за сина ми“ е за един самотен баща – известен комик, който отглежда сина си сам и се бори с професионалните и личните си перипетии в живота. В ролята е актьорът Димитър Рачков“, каза Христина Апостолова./show.blitz.bg
 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Условията на шведската принцеса Маделейне, за да се върне в родината си

Принцеса Маделейне от Швеция е една от любимите ни кралски особи. Не само защото се опита всячески да се отдели от трона, за да осигури на себе си и семейството си спокойствие и уединение. За целта се премести в САЩ през 2018 г., установявайки се в топлата Флорида. Преди да замине за Щатите […]

Subscribe US Now