Продава ли Ким Кардашиян семейния си дом

От миналата седмица Ким Кардашиян вече притежава ново имение в Малибу. За него тя плати “скромните” 70.4 милиона долара.
Въпреки новата си придобивка риалити звездата е решила да запази семейния си дом в Хидън Хилс.
“Къщата в Малибу е просто къща на плажа. Тя няма да продава къщата си в Хидън Хилс”, разкри вътрешен човек на People.
Друг източник пък обясни какво е мотивирало Ким Кардашиян да направи покупката: “Къщата на Кание е много близо (до къщата в Хидън Хилс) и това е един начин тя да бъде независима”. През 2021 г. бившият ѝ съпруг купува имот от другата страна на улицата срещу основния дом на Кардашиян.
Ким и Кание се сдобиват с имението в Хидън Хилс за 20 милиона долара през 2014 г. Четири години по-късно Крис Дженър заяви, че стойността му е скочила значително и вече струва 60 милиона долара. До момента Ким Кардашиян все още живее там с децата си Норт (9 г.), Сейнт, (6 г.), Чикаго, (4 г.), и Псалм (3 г.).
За интериора на семейния си дом бившата двойка се доверява на архитект Аксел Вервоорд, който създава уникално, изцяло в бял цвят, вътрешно пространство на къщата. Аксел е прочут с изчистения си стил, често сравняван с интериорите на манастир или музей. Отнема му около три години, за да завърши имота, преди Кардашиян и Уест да се нанесат през 2017 г.
Когато Кание купува къщата на отсрещната улица, той обяснява, че го е направил, за бъде по-близо до децата си. За нея той дава сумата от 4.5 милиона долара.
В допълнение към него, рапърът закупи и имот на брега на морето в Малибу за близо 60 милиона долара през 2021 г. Също така той стана собственик на ранчо за 14 милиона долара в Грейбул през 2020 г., както и на още едно ранчо за 14 милиона долара в Коуди.
Що се отнася до Ким Кардашиян, освен че умножава имотите си, тя пусна на пазара други нейни два имота в Калифорния. Този месец риалити звездата отново обяви за продажба луксозния си апартамент с три спални и четири бани в Калабасас, който някога е използвала като офис за SKIMS за 3.5 милиона долара. Ким продава и своя къща в ранчо, близо до основния си дом за 5.3 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко време може без секс Дрю Баримор

През август Андрю Гарфийлд гостува в подкаста WTF with Marc Maron. Тогава актьорът призна, че за се подготви за ролята си на йезуитски свещеник във филма “Тишина” от 2016 г., се е въздържал от секса за шест месеца. Думите му станаха повод за дискусия в новия подкаст на Дрю Баримор – Drew’s News. А горещата тема […]

Subscribe US Now