Кои са най-кратките бракове в Холивуд

През годините сме свикнали да виждаме много събирания и раздели между известни личности. Някои от тях са очаквани, но други не чак толкова.
Доста често отношенията се разпадат само в рамките на няколко месеца и всичко приключва. Понякога обаче браковете траят дори по-кратко от връзките.
От People са събрали някои от най-кратко продължилите бракове в Холивуд. И изненадите не липсват, защото най-краткият не издържа и три дни. Ето и как изглежда топ пет на най-кратките бракове в Холивуд.
5. Джена Крамър и Джонатан Шах – 12 дни
Актьорите се запознават на снимачната площадка на филма “Нощта на бала” (2008 г.). През 2010 г. двамата се женят, но се разделят 12 дни по-късно. Причината е, че тогава и двамата са прибързали и не са осъзнали, че не са един за друг.
4. Памела Андерсън и Джон Питърс – 12 дни
Двамата се запознават още през 80-те години на миналия век в имението на Playboy и имат кратка връзка. През 2020 г. обаче решават отново да се съберат и дори се женят на тайна церемония.
12 дни по-късно Памела Андерсън взима решението да се разделят. Източник на People твърди, че нещата са се развили бързо, а Андерсън винаги е била много независима жена.
3. Кармен Електра и Денис Родман – 9 дни
90-те години са били един наистина бурен период от живота на Родман, като с Електра решават да сключат брак в Лас Вегас (че къде другаде) през 1998 г.
Но само девет дни по-късно баскетболистът подава документи за анулация на брака, като обвинява половинката си, че го е измамила. 
2. Никълъс Кейдж и Ерика Койке – 4 дни
Актьорът е доста екстравагантен, когато стане дума за личния му живот. А бракът му с гримьорката не просъществува и една работна седмица. Двамата започват да излизат през 2018 г., като отношенията им се развиват бързо и през март 2019 г. се женят в Лас Вегас.
Четири дни по-късно Никълъс Кейдж иска анулация на брака, защото твърди, че е бил под въздействието на алкохол и не е осъзнавал какво прави всъщност.
1. Бритни Спиърс и Джейсън Александър – 55 часа
Бритни бие всички до момента. През януари 2004 г. отново във Вегас тя се жени за приятеля си от детските години Джейсън Александър.
55 часа по-късно Бритни Спиърс анулира брака, защото твърди, че не е била в състояние да разбере какво точно се случва. В мемоарите си The Woman in Me тя признава, че е била много пияна в този момент и между нея и Александър не е имало любов.
Едно от скорошните попълнения към селекцията е проваленият брак между актьорът от “Белият лотос” Лукас Гейдж и фризьорът на Ким Кардашиян Крис Апелтън. Двамата се ожениха през април тази година, а преди няколко дни обявиха, че се разделят. Така бракът им продължи едва шест месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето я Валерия от "Ергенът" като булка СНИМКИ

Валерия все повече намеква какво се случва в личния й живот. И не само намеква, но и направо показва! Тези дни стана ясно, че тя и “Ергенът” Евгени Генчев са заживели заедно в общ дом в Пловдив, както вече ви информирахме. Защитничката на животни и пианистът вече го раздават като […]